Doživite Čaroliju Istre na ISTRAVAGANZA food festivalu!

istavaganza

Doživite Čaroliju Istre na ISTRAVAGANZA food festivalu!

Doživite Čaroliju Istre na ISTRAVAGANZA food festivalu gdje ćemo predstaviti ono najbolje od Istre!

U srcu Zagreba, od 16. do 19. svibnja 2024., Neki Daniels Media s ponosom predstavlja jedinstveni festival – ISTRAVAGANZA Best of Istria. Ovaj spektakularni festival hrane održat će se na čarobnom Strossmayerovom trgu u Zagrebu, otvoren svakog dana od 11:00 do ponoći, gdje će posjetitelji imati priliku uroniti u bogatstvo istarske kulture, tradicije i neodoljivih okusa.

ISTRAVAGANZA nije samo festival, to je praznik za sva čula. Kroz četiri dana festivala, naši gosti će se moći prepustiti izvrsnosti istarske kuhinje, otkrivati nove trendove u pićima i gastronomiji te uživati u inspirativnim pričama naših izlagača. Očekuje vas mnoštvo kulturnih i zabavnih sadržaja, od glazbenih nastupa, filmskih projekcija do interaktivnih radionica koje će dodatno obogatiti vaše iskustvo.

ISTRAVAGANZA slavi duh Istre, njezinu neprikosnovenu ljepotu i tradicionalne vrijednosti, predstavljajući je u metropoli kojom godišnje prođe tisuće turista željnih autentičnih doživljaja. Zagreb, kao ključna točka kružnih putovanja po Hrvatskoj, idealna je lokacija za ovakav festival koji promiče sve što Istra ima za ponuditi – od njenih umjetničkih dosega do gastronomskih delicija.

Ovo je prilika da se na jednom mjestu okupe ljubitelji dobre hrane, strastveni istraživači kultura i svi oni željni dobre zabave. Pozivamo vas da se pridružite ovom nezaboravnom događaju i sami doživite zašto je Istra zvijezda hrvatskog turizma.

Za više informacija o festivalu saznajte na istravaganza.hr webu. Dođite i budite dio nečega zaista posebnog – budite dio ISTRAVAGANZA food festivala, gdje svatko može pronaći nešto za sebe!

NDM
igor03@gmail.com
Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.