“Nevera” – Pjesma koja će nositi Hrvatsku na Europskom prvenstvu

“Nevera” – Pjesma koja će nositi Hrvatsku na Europskom prvenstvu

Kako se približava Europsko nogometno prvenstvo, Neki Daniels Media s ponosom najavljuje izlazak nove navijačke himne koja će pratiti Vatrene u njihovim pohodima na europske stadione. Pjesma “Nevera”, plod je zajedničkog stvaralaštva triju titana hrvatske glazbene scene: Marka Lasića Nereda, Ante Casha i Natka Smoljana.

Marko Lasić Nered, čiji su prethodni navijački hitovi poput “Srce Vatreno” i “Hrvatski sin” odjeknuli stadionima, ovoga puta udružuje snage s iskusnim producentom Natkom Smoljanom i karizmatičnim Ante Cashom, kako bi stvorili nešto što će sjediniti sjever i jug Hrvatske u jedinstvenom navijačkom duhu.

Ideja iza “Nevere” je slanje snažne poruke zajedništva i neuništive volje, koja inspirira navijače da bez obzira na sve razlike, stoje čvrsto iza svoje reprezentacije. “Ne postoje jači navijači od hrvatskih kada se ujedine oko zajedničkog cilja”, ističe Nered, poznat po svojoj strasti prema hrvatskom nogometu i glazbi.

Pjesma “Nevera” ne samo da će zagrijavati atmosferu na tribinama, već će biti ključni dio kampanje Ožujskog piva, jednog od sponzora Vatrenih, koja se planira intenzivno promovirati uoči i tijekom Eura. Ovaj glazbeni hit osmišljen je da odjekuje stadionima i pubovima, unoseći dodatnu energiju u navijačke redove i potičući jedinstvo koje je uvijek krasilo hrvatske navijače.

Dok se pripremamo za nadolazeće izazove na Europskom prvenstvu, “Nevera” će služiti kao podsjetnik na to što nas čini ponosnima kao naciju: strast, zajedništvo i neiscrpnu podršku našim Vatrenima. Ostanite uz nas za više informacija o lansiranju pjesme i budite prvi koji će ju čuti na našem blogu Neki Daniels Media. Zajedno za Hrvatsku, s ljubavlju i pjesmom u srcu!

NDM
igor03@gmail.com
Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.