50 Cent, Zagreb, Dom sportova

Kategorija
Eventi
O projektu

Nakon dugo vremena u Zagreb je stigla svjetska megazvijezda 50 Cent sa cijelom G-unit ekipom u organizaciji Neki Daniels Medie.

Naš tim odradio je vrhunski posao što se tiče produkcije i hospitality-ja ovako velike mega zvijezde.

50 Cent, kojemu je ovo prvo gostovanje u Hrvatskoj, odsjeo je u predsjedničkom apartmanu hotela Antunović. Na raspolaganju  mu je bio državni prvak u kuhanju Matija Balent, koji je zadužen za pripremu tradicionalnih hrvatskih specijaliteta, te osobni konobar tijekom 24 sata.

Zajedno s 50 Centom pred ispunjenom dvoranom nastupili su reperi iz grupe G-unit: Marvin (Tony Yayo) Bernard i Christopher (LLoyd Banks) Charles te četvero glazbenika – dvojica klavijaturista, basist i bubnjar.

50 Cent zagrebačkoj publici predstavio je svoj posljednji album “Curtis”, a obožavatelje je posebno oduševio hitovima poput Candy Shop, I Get Money, In Da Club, Ayo Technology.

Gošća koncerta bila je hrvatska pjevačica zabavne glazbe Jasna Zlokić, koja je zajedno s domaćim reperom Markom Lasićem Neredom otpjevala remiks svoga hita “Skitnica” . Publiku su također zagrijavali DJ-evi Carlito, Chill i Latin Prince, skupina Connect, te Stoka i Nered.