K-Beauty

Datum
Kategorija
Eventi
O projektu

Promocija korejske kozmetike održana je na ekskluzivnom događanju u hotelu Esplanada u Zagrebu.

 

Predstavljanju proizvoda korejske kozmetike iz dm-ove ponude pridružile su se i poznate dame poput Renate Sopek, Antonije Stupar Jurkin, Lane Klingor, Maše Zibar, Ane Karađole, Nabilah Harron koje su se na svojoj koži uvjerile u njihovu djelotvornost. Holistička filozofija korejske kozmetike fokusira se na dubinsku njegu kože te na stvaranje rutine koja donosi dugoročne rezultate i kojom se održava zdrava, dobro hidratizirana i nahranjena koža. Korejski proizvodi za njegu brendova Frudia, Missha, Jumiso, Cosrx Superfood for skin, Kocostar i TonyMoly nude iznimnu kvalitetu i visoke koncentracije aktivnih sastojaka.

 

Na predstavljanju linija korejske kozmetike iz dm-ove ponude, prezentirani su proizvodi koji donose visokoučinkovite K-Beauty formule po pristupačnoj cijeni, a podršku suradnji dm-a i južnokorejskih brendova pružio je i g. Dong-chan Kim, veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj.

 

Predstavljanju proizvoda korejske kozmetike iz dm-ove ponude pridružile su se i poznate dame poput Renate Sopek, Antonije Stupar Jurkin, Lane Klingor, Maše Zibar, Ane Karađole, Nabilah Harron koje su se na svojoj koži uvjerile u njihovu djelotvornost. Korejski proizvodi za njegu brendova Frudia, Missha, Jumiso, Cosrx Superfood for skin, Kocostar i TonyMoly nude iznimnu kvalitetu i visoke koncentracije aktivnih sastojaka.